maanantai 18. kesäkuuta 2012






Eilinen meni Annan , Juulian ja Janikan rippijuhlissa ;) oli kiva päästä kattoon ku tytöt pääsi ripille , ittellä siihen on viä kuitenki kuukausi :p Tällä viikolla pitäis mennä tyttöjen kans viälä tampereelle ja tehä rippikutsut ja nähä jenniä ja muita :)

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Hei taas ! On kulunu taas tosi pitkä aika viime postauksesta ei oo ollu aikaa tehä uutta mutta tässsä se nyt tulee :D Torstaina mulla onkin parturi jotai ootan innolla ! Keskiviikkona jennin pitäis tulla meille jos kaikki menee suunnitelmien mukaan :) Kuva saldo on nyt mitä on ja saatte tyytyä puhelin laatuun !








sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Päättärit

Huuuh nyt on kasi luokka käyty kunnialla läpi vihdoinkin ! Koko viikko meillä on ollut aika helppo koulussa kun ei olla tehty juuri mitään. Keskiviikkona oli liikuntapäivä ja perjantaina ysienpäivä. Aiheeseen liittyen mun mielestä on tosi tyhmää hehkuttaa jossain facebookissa kuinka on kiusaamista vastaan yms. ja sitten koulussa joitkin henkilöitä tullaan huoritteleen tai muuta, ennen kun tollasta tekee pitäis varmaan vähän miettiä. Koulujen loppuna oli tosi hauskaa vaikka ilma ei ollu paras mahdollinen ! kiitos kaikille ihanille siitä :) mulla ei oo paljon kuvia kun en muistanu ottaa yhtään kuvia joten en ala nyt niitä lisäileen. Nyt alkaa se kauan odotettu ja ansaittu kesäloma ! Hyvää kesää kaikille :p