maanantai 26. maaliskuuta 2012

Converse














Nyt onki ollu vähän hiljasta blogin puolella kun en oo oikeen ehtiny kirjotteleen. Mutta viikonloppuna olin idalla yötä ja serkun ristiäisissä :) Tänään en oo tehny mitään ihmeellistä , kun vaan lukenu enkun kokeisiin :s Huomenna pitäis jaksaa lukee taas matikan kokeisiin mutta keskiviikkona ida tulee luultavasti onneks meille :) JA ainiin mun converset tuli vihdoinki !! niitä onki tässä ny jo pari kuukautta ootellu joten oli jo aikakin tulla :)

tiistai 13. maaliskuuta 2012








Tänään ei oo mitään ihmeellistä tapahtunu , olin koulussa vaikka ei olis kyllä tehny yhtään mieli lähtee aamulla käveleen tonne pihalle . Koulusta ku tulin siivoilin huonetta ja menin lenkille. Huomenna tiedossa yökylä idalle päin ja koulua -.-

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Days like this i want to drive away















Viikon loppu meni kivasti kiitos siitä tytöille + muille , ainakin hauskaa oli :D Tänään käytiin Idan ja äitin kans sielä tampereella ja käytiin moikkaamassa Eemeliäkin :) Huomenna taas kouluun vaikka ei yhtään jaksais :s

torstai 8. maaliskuuta 2012

hanat auki lasit täyteen , rai rai rai

Nyt ei tuu mitään kuvia kun en kerkee lisään , mutta tänään oltiin annan ja juulia kans pitkällä lenkillä ja käytiin moikkaamas idaa :) Huomenna on koulussa onneks aika lepposa päivä ja sen jälkeen kotiin idan kans ja ootetaan että juulia tulee parturista ja nopeelle lenkille :D sitte vaan venaillaan annaa ja janikaa ja VIIHTEELLE :D Lauantaina mennään idalle yöks annan ja juulian kans ja sunnuntaina kirkkoon ja siitä tampereelle radio kirppikselle viemään tavaraa ja kattoon löytyiskö mitään ;) mutta en varmaan kirjottele mitään ennen sunnuntaina koska en kerkee joten öitä kaikille !:)

tiistai 6. maaliskuuta 2012

räjäytät mun pään


 ja asukuvaa
 tossa on toi venytyskin nyt :)

 pirtee :D


     himoksen mökki 
Hiihtoloma meni nopeesti ja en ois jaksanu yhtään palata takas kouluun :/ no enään kolme kuukautta niin on loma , onneks ! Huomenna on taas jotain ripari juttuja ja sitten meen idalle yöks:)

torstai 1. maaliskuuta 2012





Tänän lähettiin sitte vihdoinkin sinne himokselle :) ja kokeiltiin hannan kans tota lautailua ja mun mielestä se oli iha piece of cake :D hannalla meni heti hermo:D huomenna taas lasketteleen , jee !!